خضر :
فقوس : 1500 مي / قرع بو طزينة : 1000 مي / معدنوس : 250 مي / فلفل حار : 1950 مي / بطاطا : 980 مي / طماطم : 2500 مي / قرع أحمر : 1000 مي / نعناع : 250 مي / بصل ربيعي : 980 مي / بصل جاف : 980 مي / كرنب : 1300 مي / سفنارية : 1300 مي / سلق : 250 مي / بروكلو : 1300 مي
غلال :
دقلة افراك : 2980 مي / دقلة فروع : 6000 مي / خوخ : 2980 مي / تفاح : 2980 مي / موز : 4700 مي / فراولو : 4000 مي
لحوم :
لحم علوش محلي : 27000 مي / لحم بقري هبرة : 16000 مي / بقري بالعظم : 12000 مي
دواجن :
دجاج جاهز للطبخ : 6780 مي / اسكالوب : 13800 مي / بيض بالحارة : 880 مي