الخضر
بتنجال : 3500 مي / فقوس : 1600 مي / قرع احمر: 1500 مي / قرع بوطزينة: 1500 مي / بصل جاف: 1750 مي / معدنوس : 300 مي / فلفل حلو: 4000 مي / فلفل حار : 1380 مي / بطاطا : 1180 مي / طماطم : 2500 مي / خس 1380 مي / سفنارية : 1500 مي
غلال :
دقلة افراك : 3500 مي / دقلة فروع : 7500 مي / بطيخ : 3600 مي / دلاع : 2000 مي / خوخ : 2500 مي / قارص : 1200 مي / موز : 4800 مي / فراولو : 5500 مي / بوصاع : 5000 مي / مشماش : 4980 مي
لحوم
لحم علوش : 26000 مي / لحم بقري هبرة : 26000 مي / بقري بالعظم : 20000 مي
دواجن :
دجاج للطبخ : 6400 مي / بيض بالحارة : 980 مي / اسكالوب : 13500 مي